Racktech Systems

Racktech levererar marknadsledande datagolv med stor valfrihet kring både finish, plattor, underreden, stringers och tillbehör. Racktech anpassar en lösning utefter kundens krav på funktion. Vi hjälper er från idéstadium till färdig leverans. Ett datagolv bidrar till en effektivare och mer flexibel lösning för serverrum och datahallar. Racktech erbjuder produkter för serverrum, datacenters, operatörs och kontrollrumsmiljöer. Se gärna mer på racktech.se.

Racktech har en helhetssyn på servermiljön. Vi erbjuder konsulttjänster för planering, projektering och projektledning vid byggande av en serverhall eller annan teknisk miljö. Vi kan leverera de produkter som krävs; datagolv, serverrack, övervakningslarm, brandskydd osv.

Utöver tjänster och produkter för servermiljön levererar vi extenders, monitorkapslingar, operatörsbord, mm.

Referenser

Racktech har varit verksamt i närmare 20 år. Genom åren har vi hjälpt hundratals kunder över hela landet till lyckade installationer. Allt ifrån mindre verksamheter till multinationella koncerner som Ericsson och Volvo men även en mängd kommuner och landsting. Se ett urval av våra referenser.

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Ladda ner PDF

Kontakta oss för mer information och prisuppgift