Om Racktech Systems Nordic AB

Racktech levererar marknadsledande datagolv med stor valfrihet kring både finish, plattor, underreden, stringers och tillbehör. Se hela vårt produktutbud på denna webbsida.

Att köpa ett datagolv från Racktech innebär inte bara att ni får en specialanpassad lösning optimerad för era behov. Vi ser till att följa er från idéstadium till färdig installation. Vi ser också till att ha en kunnig och engagerad service där ni alltid kan kontakta oss för olika frågor kring ert datagolv.

Datagolv bidrar till att skapa ordning och reda i servermiljön. Övriga utbudet som Racktech erbjuder finns att läsa om på www.racktech.se.

Några närliggande områden som vi arbetar med

Datagolvet är bara en viktig komponent i en lyckad servermiljö. Följande områden är också avgörande för att skapa en så problemfri och säker miljö som möjligt:

  • Kyla serverrack – att med öppet eller slutet system se till att kylningen hamnar där den som bäst behövs.
  • Kabelmärkning – ordning och reda på kablaget gör att säkerheten ökat och nertiden vid avbrott minskar.
  • Kontrollrum – all utrustning i kontrollrummet 
  • Konsulttjänster – olika nivåer av hjälp i datahallen/serverrummet.
  • Energioptimering / grön el för serverdrift

Nöjda kunder och referenser

Racktech har bedrivit verksamheten i närmare 20 år. Genom åren har vi hjälpt hundratals kunder över hela landet till lyckade installationer. Allt ifrån mindre verksamheter till multinationella koncerner som Ericsson och Volvo men även en mängd kommuner och landsting. Se ett urval av våra referenser på denna webbsida.

 

Klicka här för att ladda ner PDF

Kontakta oss för mer information och prisuppgift